1. Fyzická osoba OSVČ Martin Kašík, podnikající na základě živnostenského oprávnění, zapsaného u Živnostenského úřadu Frýdek-Místek, s místem podnikání “Kalaříková 1591, 738 01 Frýdek-Místek”, IČO:  88296768, DIČ: CZ9102245383, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dříve i dále jen „Nařízení“):
  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • telefonní číslo,
  • adresa a dodací adresa,
2. Jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon, dodací a fakturační adresu je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a vyřízení vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Dále osobní údaje budou Fyzickou osobu OSVČ Martinem Kašíkem zpracovávány za účelem zařazení do databáze pro zaslání obchodního sdělení.
3. Souhlas pro zpracování osobních údajů udělujete na dobu 5 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.
4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:
  • poskytovatel nástroje Google formuláře, Dokumenty Google, Tabulky Google a Google mail,
  • Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
  • poskytovatel softwaru a hostingu,
případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
5. Souhlas lze vzít kdykoli zpět, a to například zasláním dopisu, e-mailu na info@woolope.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.
6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.